Abonaments piscina 2020

15/06/2020 Actualitat

Abonaments piscina 2020

Normes d’utilització de la piscina, degudes a la Covid-19

Aforament màxim de les instal·lacions durant la COVID-19: 250 persones. És OBLIGATORI EL SEU COMPLIMENT.

VESTIDORS: Romandran tancats. No és permesa la seva utilització i s'haurà de venir canviat de casa.

LAVABOS: Romandran tancats. Només es podrà accedir en cas d'urgència i demanant la clau a la taquilla.

BAR: No hi haurà servei de bar. No està permesa l'entrada de refrescos ni de menjar, excepte d’ampolles d’aigua.

GESPA i PISTA: S'haurà de mantenir la distància de seguretat (1,5 metres). Es podrà fer agrupaments per nuclis familiars o socials (màxim 15 persones). En el cas que no es pugui respectar la distància mínima de seguretat serà obligatori l’ús de la mascareta; excepte en els agrupaments de nuclis familiars. No està permès portar joguines, ni matalassos inflables, ni pilotes; només flotadors quan sigui necessari.

ACCÉS AL RECINTE DE LA PISCINA: Caldrà presentar l’abonament o l’abonament en línia. Serà obligatori l’ús de mascareta. Es prendrà la temperatura abans d’entrar.

DINS DE L'AIGUA: Es disposarà de dos carrils per nedar o fer esport (un d'anada i un de tornada). La resta és per lleure. S'haurà de mantenir, sempre que es sigui possible, la distància de seguretat. No es podrà "fer la bomba" ni cap activitat o joc que impliqui no respectar la distància, o molestar en certa manera la resta d'usuaris.

*En el cas que l’usuari no compleixi amb qualsevol de les normes exposades al tauler de la piscina, serà convidat a abandonar la instal·lació per part de les persones responsables del recinte. En cas contrari, intervindrà la guàrdia municipal.

RECOMANACIONS PER AL BON ÚS DE LES INSTAL·LACIONS I EL RESPECTE A LA RESTA D'USUARIS DE LA PISCINA. Estada màxima de dues hores. S’haurien de fer servir les següents franges horàries: d’11 a 13 h gent amb factor de risc (patologies), de 13 a 16 h majors de seixanta anys i de 16 a 19 h famílies i joves.

PER A PODER ADQUIRIR ELS ABONAMENTS PODEU FER CLIC AQUÍ O BÉ CAPTURANT EL CODI QR QUE TROBAREU ADJUNT EN AQUEST APARTAT