Arriba Viu la música “Bigoti” al pati del Castell de Santa Coloma

print pdf
07/07/2017

Arriba Viu la música “Bigoti” al pati del Castell de Santa Coloma

Un estiu més Santa Coloma realitzarà concerts nocturns al pati del Castell dels Comtes, ara sota el nom de Viu la música “Bigoti”, organitzats per l’Ajuntament de Santa Coloma i amb la col·laboració de l’agrupació de joves QuerActiu, la Denominació d’Origen Conca de Barberà i amb els cellers Rendé Masdéu i Portell.

La fresca de la nit, el marc de fons del castell, unes copetes amb els amics i un estil distès de música serien els trets distintius d’aquests concerts Bigoti. Es realitzaran dos concerts, els divendres 14 i 28 de juliol, i comptaran amb la presència de grups i joves intèrprets de diferents estils.

El primer concert es realitzarà el proper divendres 14 de juliol a 2/4 d’11 de la nit, amb una actuació de jazz “Dixie i Swing” a càrrec de Doctor Jazz Friends i comptarà amb la col·laboració especial de Swing Anoia amb demostració de ball en directe de Lindy Hop Jam. Aquest estil musical està pensat ballar-lo en parella seguint el ritme de la  música swing, un estil que es popularitzà als anys vint a Nova York. Actualment, és un ball que s’ha tornat a posat de moda i que amb els Doctor Jazz Friends i la col·laboració de Swing Anoia podreu aprendre i ballar en un indret com el pati del Castell.

El segon concert serà el divendres 28 de juliol a 2/4 d’11 de la nit, que s’iniciarà amb l’actuació del grup Combo d’adults de l’Escola de Música de Santa Coloma. La nit seguirà amb el jove cantautor i guitarrista igualadí Enric Verdaguer, que triomfà amb el seu primer disc Moonstruck, amb cançons amb diferents influències, com el folk, la bossanova o pop.

El preu de l’entrada al concert i una copa de vi és de 6€. Els vins que acompanyaran aquestes vetllades són de la Conca de Barberà, del celler del Portell de Sarral, ens arribarà el vi blanc, i el negre i el rosat del celler Rendé Masdéu de l’Espluga de Francolí, tots ells guardonats recentment.

Els dies 14 i 28 de juliol, Santa Coloma us espera per gaudir d’una nit de bona música i bon vi.