Carnestoltes 2017 a Santa Coloma

print pdf
09/02/2017 Actualitat

Carnestoltes 2017 a Santa Coloma

Un any més Santa Coloma celebrarà el Carnestoltes, la festa del món al revés, de la disbauxa i la diversió abans de l’arribada de la Quaresma. Aquest 2017, la festa s’iniciarà el dissabte 25 de febrer a 2/4 de 8 del vespre amb la tradicional rua amb el grup de batucada Ben Sonats i la Carrossa del Rei Carnestoltes. L’itinerari de la rua serà el següent: Passeig de la Muralla, Raval del Jesús, Raval de Santa Coloma, Plaça del Portal, Carrer del Mig, Plaça Major, Raval de Jesús i Passeig de la Muralla. Acte seguit tindrà lloc el discurs del Rei, les actuacions i l’entrega d’obsequis a totes les colles participants. La festa continuarà a mitjanit al Teatre Municipal l’Estrella amb el grup Quartz i per als més joves, al Casal organitzat per Queractiu. 

L’endemà, diumenge, a les 6 de la tarda els més petits podran gaudir del ball de disfresses a càrrec del grup d’animació Els Mes Tumacat + Gil&Ratataplam. 

El Carnestoltes 2017 finalitzarà el dimecres 1 de març, dimecres de cendra, amb l’Enterrament de la Sardina i l’actuació de la Banda de l’Escola Municipal de Música.

Si es vol formar part de la rua del Carnestoltes 2017, cal inscriure’s prèviament a les oficines de l’Ajuntament, al 977 88 00 88 o al psuriguera@stacqueralt.altanet.org, entre el 3 i el 22 de febrer. Es recorda que els grups han de tenir un mínim de 4 persones, i en el moment de la inscripció cal facilitar el nom artístic de la carrossa o grup de comparsa, especificar el nombre de persones, i donar un nom i telèfon del responsable del grup.