Cesc Freixas i Enric Verdaguer als Concerts Bigoti

27/06/2018

Cesc Freixas i Enric Verdaguer als Concerts Bigoti

 

Un estiu més Santa Coloma realitzarà concerts nocturns al Castell dels Comtes, els Concerts Bigoti, organitzats per l’Ajuntament de Santa Coloma i amb la col·laboració de diferents cellers de la comarca. Un dels trets distintius dels concerts Bigoti és l’ambient distès, entre amics, tot prenent unes copes de bon vi, en un espai emblemàtic com és el recent inaugurat Jardí del Castell dels Comtes. Es realitzaran dos concerts, els divendres 6 i 20 de juliol a 2/4 d’11 de la nit, i comptaran amb la presència de grups i joves intèrprets de diferents estils.

El primer concert es realitzarà el divendres 6 de juliol amb l’actuació del combo jove de l’Escola de Música i del cantautor català Cesk Freixas que ens portarà el seu darrer treball, Proposta. Amb aquest disc, el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles, consolida un so més contundent d'estètica rock, sense oblidar l'acostament cap a sonoritats més mediterrànies, amb la inclusió d'instruments com el llaüt i l'acordió diatònic i connectant la reivindicació amb el vessant més constructiu i positiu de la seva tradició ideològica, identificant-se amb la reflexió i l’autocrítica.

El segon concert tindrà lloc el divendres 20 de juliol amb la presència d’Emma Gómez i l’igualadí Enric Verdaguer. jove cantautor i guitarrista, que triomfà amb el seu primer disc Moonstruck, amb cançons de diferents influències, com el folk, la bossanova o el pop.

El preu de l’entrada al concert i una copa de vi o cava és de 6€ i també hi haurà servei de bar. Els vins que acompanyaran la vetllada són de la Conca de Barberà, del celler Vinícola de Sarral ens arriba el cava rosat, i del celler Jaume Domenys també cava rosat i vi blanc i negre d’altres cellers.

Una bona copa,  música i un entorn de somni!

Us hi esperem!

Menu

Formulari de cerca