Compra a Santa Coloma i guanya experiències turístiques

06/06/2019

Compra a Santa Coloma i guanya experiències turístiques

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt s’ha adherit per primer any a la campanya Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir, una iniciativa que busca promoure l’ús del comerç de proximitat, impulsar el consum i el coneixement dels productes locals, i alhora donar a conèixer el potencial turístic de les viles i difondre’n el seu patrimoni cultural i paisatgístic.

La campanya és d’àmbit català, organitzada i coordinada per municipis alguns dels quals formen part de la xarxa de Barris Antics, aquest 2019 són 30 municipis de tot Catalunya, entre els quals hi ha Santa Coloma de Queralt. La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de les quatre diputacions catalanes i de la sectorial patronal de comerç (PIMEComerç).

La campanya té dues etapes, la primera, de dinamització comercial que es realitzarà durant aquest mes de juny i que compta amb la participació i col·laboració de Comerç Santa Coloma i d’altres establiments de la vila.

  • Com participar-hi? Durant aquest mes de juny de 2019, els clients que comprin a les botigues de Santa Coloma adherides a la campanya rebran una butlleta, que ompliran i dipositaran a les urnes que trobaran a cada comerç.
  • Premis: els clients participaran en un sorteig de 30 experiències turístiques, una a cada municipi organitzador de la campanya (Balaguer, Calaf, Cardona, Cervera, Vendrell, Falset, Centelles, Manresa, Mediona, Les Borges Blanques, Sallent, Roda de Ter, Lleida, Ulldecona, Tremp, Santa Coloma de Queralt i fins a 30 municipis d’arreu de Catalunya).
  • Sorteig: a Santa Coloma es realitzarà el dijous 4 de juliol de 2019.
  • Entrega dels premis: el dissabte 13 de juliol, per la Festa del Griu, els guanyadors del sorteig de Santa Coloma recolliran els premis.

La segona etapa, de promoció turística i del territori que es realitzarà entre els mesos de juliol a desembre. Cada municipi ha escollit un dia per poder gaudir del premi, a Santa Coloma de Queralt la trobada de guanyadors es realitzarà el dia 2 de novembre de 2019, en el marc de la festa Som terra de patrimoni, els guanyadors dels 30 municipis gaudiran de l’experiència turística que els oferirà Santa Coloma.

Menu

Formulari de cerca