Dia Mundial de la Poesia

28/03/2019

Dia Mundial de la Poesia

Dia Mundial de la Poesia a Santa Coloma

El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Aquesta iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes té la voluntat de convertir aquesta jornada en una gran festa de la paraula i de les lletres a tot el país.

Per aquesta edició, la poeta segarrenca Rosa Fabregat, ha escrit el poema “Poesia. Música de l’ànima teixida amb paraules”, que s’ha traduït a vint llengües. Alumnes de l’Institut n’han fet la lectura en català, rus, àrab, francès, anglès i castellà.

Per altra banda, les escoles Cor de Roure i Vedruna Santa Coloma han treballat de valent per oferir un animat recital de poesia i deu tallers on nens i nenes han jugat i participat conjuntament.

L’acte, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV, s’ha realitzat davant de l’ajuntament i ha aplegat no només els alumnes dels centres docents, sinó a pares, mares, veïns i fins i tot els nens i nenes de la llar d’infants El Rossinyol, que han gaudit tots plegats d’un assolellat matí de poesia a la plaça Major.