A la venda les entrades del concert de Sopa de Cabra

print pdf
17/07/2017

A la venda les entrades del concert de Sopa de Cabra

Sopa de Cabra actuarà el 19 d’agost a Santa Coloma de Queralt 

 

El grup gironí, Sopa de Cabra, serà el cap de cartell de la festa major de Santa Coloma de Queralt dins la gira Sopa de Cabra tanca el cercle. L’actuació tindrà lloc el dissabte 19 d’agost al pati de l’emblemàtic castell dels Comtes de Santa Coloma.

 

La llegendària banda de rock, liderada per Gerard Quintana, va començar a pujar als escenaris fa més de 30 anys, i s’ha consolidat com un dels grups més veterans de Catalunya després del seu retorn l’any 2015 amb el disc Cercles. Són setze els discs publicats, amb un grapat de cançons com l’Empordà, El far del Sud, Camins, Podré tornar enrere o El boig de la ciutat, que s’han convertit en clàssics de la música moderna catalana. En aquesta nova gira, el grup presentarà un nou espectacle basat en els seus grans èxits.

 

El 19 d’agost s’espera que Santa Coloma visqui una gran nit de rock català que s’arrodonirà amb el grup de versions Zàping i el DJ PDEfa.

 

El preu de l'entrada al concert és de 12€/anticipada (fins el dia 17 d'agost) i 15€/taquilla. Es poden adquirir de forma física a l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, a l'Oficina Jove del Consell Comarcal de Montblanc, al Curucú Bar d'Igualada, al par de les piscines de Cervera i a l'Espai 39 d'Agramunt. Per Internet, ja es troben disponible a la pàgina web de ticketmaster (www.ticketmaster.es/artist/sopa-de-cabra-entrades/972134?language=ca-es).

 

Trobareu tota la informació del concert a: http://www.stacqueralt.altanet.org/concert-de-festa-major