Santa Coloma es mulla per l'esclerosi múltiple

print pdf
11/07/2017

Santa Coloma es mulla per l'esclerosi múltiple

Diumenge 9 de juliol, Santa Coloma de Queralt ha participat en l’edició d’enguany del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, i d’aquesta manera s’ha solidaritzat amb els afectats per aquesta malaltia.

L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central; i és la segona causa de discapacitat neurològica en persones d’entre 20 i 40 anys i afecta més a les dones que els homes. Es calcula que a l’Estat espanyol, hi ha 46.000 persones que pateixen esclerosi múltiple, 7.000 a Catalunya.

Malgrat la fresqueta que feia de bon matí, cap al migdia l’afluència de participants a la jornada va ser prou nombrosa. A primera hora es muntaren els inflables a la piscina, i nens i no tant nens s’ho van passar d’allò més bé. Més tard es feu el salt solidari en què participaren una seixantena de persones. Durant tot el dia, 39 persones van nedar 11.125 metres solidaris. Es va vendre material, i l’Ajuntament farà donació de totes les entrades venudes durant el dia a la Fundació; entre material i entrades s’han recaptat un total de 560€.

La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i destinar recursos a la recerca.

Gràcies a tots els que us heu mullat per l’Esclerosi Múltiple.