Santa Coloma ha preparat dues setmanes d’actes culturals per celebrar el Sant Jordi

print pdf
13/04/2017

Santa Coloma ha preparat dues setmanes d’actes culturals per celebrar el Sant Jordi

Un any més Santa Coloma ha organitzat diferents activitats culturals en motiu de la diada de Sant Jordi. Aquest 2017, els actes s’iniciaran el diumenge 16 d’abril amb un Concert d’@Cor a l’església de Santa Maria de Bell-lloc i finalitzaran el diumenge 30 d’abril. Al llarg d’aquestes dues setmanes s’oferiran activitats per a petits i grans relacionats amb la literatura, la música i la cultura. El divendres 21 es podrà gaudir del concert infantil Més de 500 anys de flautes... amb David Riba, del karaoke musical amb Roger Viltró, de la inauguració de l’exposició La maleta d’il·lustracions d’Helena Requesens en el marc de la XIII Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà i de la presentació del llibre El que serà, serà... Cent anys d’històries colomines de Francesc Martí Pontnou. Els actes continuaran el dissabte 22 al matí amb un taller infantil d’art urbà “Dibuixem una rosa”, i a la tarda, amb la presentació del llibre Un regal per al Führer del colomí Francesc Valls-Calzada. El diumenge 23 d’abril, la jornada començarà a les 9 del matí amb la XI Cursa de Muntanya – Caminada Popular. Al llarg de tot el matí a la Plaça Major s’hi trobaran parades de llibres i roses, tallers infantils i visites guiades al castell i torre dels Comtes, a la tarda es realitzarà l’Hora Poètica.

Les activitats continuaran el cap de setmana següent, el dissabte 29 amb Carme Santa diu i canta Maria Aurèlia Capmany, i el diumenge 30 amb la presentació del llibre d’Albert Balcells Testimonis de la Catalunya contemporània (1875-1986) que comptarà amb la participació de Josep Lluís Carod Rovira.

Les activitats compten amb la participació activa de diferents entitats de la vila com l’Escola Municipal de Música, la revista La Segarra, Art Santa Coloma, l’Esplai Cal Nialet, el Club Atletisme Santa Coloma, QuerActiu, el Club de Lectura, l’Antena de Coneixement de la URV i l’Obrador Edèndum. A més a més, Comerç Santa Coloma ha preparat per aquests dies, del 17 al 23 d’abril, un ventall d’ oportunitats, ofertes, descomptes i promocions especials.

Us convidem a tots i a totes a participar-hi!