Santa Coloma oferirà una àmplia oferta de visites guiades durant els mesos d’estiu

print pdf
28/06/2017

Santa Coloma oferirà una àmplia oferta de visites guiades durant els mesos d’estiu

Les visites comencaran el proper dissabte 1 de juliol

Els mesos de juliol, agost i setembre, coincidint amb la temporada de més visitants al nostre municipi, s’ha organitzat un programa de visites guiades per a facilitar la interpretació i el coneixement dels diferents elements històrics i patrimonials de Santa Coloma.

La visita monumental, la ruta que ressegueix tots els espais més emblemàtics de la vila (castell dels Comtes, call jueu, església gòtica, església de Bell-lloc, portals i font de les Canelles) s’oferirà tots els dissabtes i diumenges a les 11 del matí. El visitant també podrà descobrir els petits tresors que guarda la recentment inaugurada botiga de cal Jaume Punto, tots els dissabtes i diumenges de 2/4 d’1 a 2/4 de 2 del migdia, i els dimarts i dijous a 2/4 de 7 a 2/4 de 8 de la tarda del mes de juliol. Per als que vulguin descobrir una de les joies de la vila i gaudir d’una vista privilegiada de Santa Coloma, els espera el castell i torre dels Comtes, cada divendres a 2/4 d’1 del migdia.

El punt de sortida de les visites és al castell dels Comtes. Per a més informació o per a concertar una visita fora d’aquests horaris us podeu dirigir a l’oficina de turisme, oberta de dimarts a diumenge de 10 del matí a 2 del migdia, al 977 88 04 78 o al correu electrònic of.turisme@stacqueralt.altanet.org.

Per a més detall i informació de les visites guiades, cliqueu al següent enllaç:

http://www.stacqueralt.altanet.org/turisme/visites-guiades-santa-coloma-de-queralt